Articles, Blog

Airsoft batteries LiPo – Which one to choose?

Airsoft batteries LiPo – Which one to choose?


Hej og velkommen til AirsoftTech.dk Idag vil jeg se nærmere på de her: Og som du sikkert kan se er det Airsoft batterier Jeg vil se nærmere på hvordan de performer, og hvilken man skal vælge Som altid vil jeg have en ingeniør tilgang, og måle hvordan de klare sig. So jeg vil lave en direkte sammenligning med et standard gevær så jeg skulle gerne få lavet nogle gode resultater der kan sammenlignes. Så hvis du er intersseret i airsoft batterier så se med her Det første batteri er Nano-Tech Airsoft 2.0 3S 15-25C 2000mah. efter min mening et godt 11.1v batteri Det andet batteri er Det er et lidt mindre batteri Nano-Tech 1500mah 25-50C 2C Så det har en højere C (Discharge) verdi, men mindre kapacitet. Men det her er altså kun et 2S 7,4v batteri Og nr 3 er et med en stor kapacitet. 2200mah 40C Zippy batteri Det er også et 2S 7,4v batteri Og dem vil jeg sammenligne med nogle BonkaPower batterier. Det her nr 4 batteri er et 3S, 1800mah, 11.1v, 30C batteri. Jeg har også 2S udgaven af det samme batteri Så altså også 1800mah, 30C Det eneste forskel er spændingen 11.1 vs 7.4 Sidst men ikke mindst en ret ny type batteri. Det er et 11.4 v Højspænding batteri. Med hele 80C , og 1500 mah. Så jeg vil sammenligne de her batterier for at forstå mere om hvilke batterier der er hver at købe.

Be the First to comment.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *